Koncerty, dětský den i pouťové atrakce. Svatoantonínské slavnosti v Lomu se blíží
Foto: město Lom
Litvínov

Lom – Město Lom chystá na příští víkend třídenní Svatoantonínské slavnosti. Kam na ně zajít? Na volné prostranství vedle areálu Bomba ve směru z Lomu do Litvínova.

Během tří dnů, tedy od pátku do neděle, si návštěvníci budou moci užít řadu koncertů, animační program, pouťové atrakce a soutěže. V pátek jako první vystoupí v 17 hodin písničkářka Eva Vargo s Láďou Vargou. Eva Vargo má již poměrně početné publikum, pokud náhodou patříte mezi ty, kteří její tvorbu neznají, podívejte se například ZDE

Před sedmou hodinou večerní před publikum předstoupí liberecký rodák Jakub Děkan. Zpěváka, který rád spolupracuje například s kapelou ATMO, ale také s rockovými stálicemi z Ústí nad Labem UDG, jste možná zaznamenali v soutěži Československo má talent (2012), kde vystupoval s tehdejší svojí kapelou Just Try. A právě UDG budou zlatým hřebem pátečního večera. Na stage nastoupí ve 20.45 hodin.

UDG 3

Kapela UDG bude hvězdou pátečního večera.

Sobotní program, který začíná ve 13 hodin, bude patřit hlavně dětem, ale nejen jim. „Jízda na koních, malování na obličej a další animační program je v tento den zcela zdarma. Děti se budou moci zapojit do mnoha soutěží, v nichž budou moci vyhrát jako odměnu vstupenky na pouťové atrakce. Přijďte se pobavit, vždyť to několik let nešlo, tak ať si to všechno vynahradíme," zve na slavnosti starosta Lomu Vladimír Urban. Na pódiu se vystřídají herci Divadla Krabice Teplice, Hornická kapela či soubor ZUŠ Litvínov se skupinou Aquarius. 

I sobotní večer bude patřit hudbě, která vrátí posluchače zpátky do devadesátek. Litvínovan Martin Maxa se proslavil jako zpívající tělocvikář, dívčí skupinu HOLKI netřeba představovat. HOLKI pro své fanoušky připravily i zdravici. Podívejte se, jak teď vypadají.  Závěr večera bude patřit skupině Claymore, díky kterým do Lomu zavane atmosféra skotské a irské hudby s typickým zvukem dud v rockovém hábitu. 

Ještě v neděli budou všichni moci řádit na pouťových atrakcích a od 10 hodin dopoledne budou opět probíhat jízdy na koních.

345462855 963798657985486 5688464908176764079 n

Parkování bude zajištěno přímo v areálu, pokud bude kapacita zaplněna, doporučují pořadatelé zaparkovat na velkém parkovišti na náměstí Lomu. „Svatoantonínská pouť je také náhradou za memoriál pilota J. H. Bankse. Věříme, že tato akce osloví mnohem více lidí, kteří se přijdou pobavit a užít si krásný víkend," uzavírá Vladimír Urban.

Akci podpořily společnosti ORLEN Unipetrol RPA a Severočeské doly a. s. Chomutov.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru