Školní zahrada se proměnila ve šmoulí vesnici. Gargamel naštěstí nedorazil
Šmoulí rozloučení s předškoláky. Foto: Alena Pavlíková
Litvínov

Litvínov – Taťka šmoula, Šmoulinka a kupa malých šmoulů se minulý týden proháněla po zahradě mateřské školy v Tylově ulici. Předškoláci se totiž opět loučili se svojí školkou v rámci tradiční zahradní slavnosti.

Šmoulové si připravili pro diváky slib předškoláků. Aby navnadili diváky na přicházející léto, zatančili letní hit macarena. S dalšími písničkami šmoulíkům pomohli i kamarádi z ostatních tříd školky Pod lesem, což potěšilo všechny přítomné rodiče a prarodiče.

šmloulí párty taťka šmoula

Po hlavním programu, kdy se paní učitelky slavnostně rozloučily s předškoláky, se děti rozeběhly po celé zahradě. Čekalo na ně několik dovednostních disciplín včetně šmoulího pexesa. Hry pro nejmenší si již tradičně připravili školáci ze základní školy v Ruské ulici. Přijeli také litvínovští dobrovolní hasiči, zapálil se oheň na opékání vuřtů, a hlavně si všichni mohli smlsnout na zmrzlině. Jak jinak než šmoulí. 

šmloulí párty skok

šmloulí párty hasiči

Díky dobrovolným hasičům, si mohly děti vyzkoušet, jak těžké je mířit proudem vody na cíl. Foto: Petra Steinerová

šmloulí párty šmloulí zmrzlina

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru