Lomští chtějí zastavit šíření různých fám. Pořádají neformální setkání s občany
Setkání s občany se uskuteční v kulturním domě.
Litvínov

Lom – Ve čtvrtek 15. června pořádá vedení města neformální setkání s občany města. Lomští se sejdou v sále kulturního domu. Setkání je naplánováno na 17.30 hodin.

„Přijde vedení města i vedoucí jednotlivých odborů, abychom byli pokud možno schopni odpovědět na dotaci přímo na místě. Pokud by byla problematika složitější a bylo by potřeba informace dohledat, odpověď pak tazateli zašleme," uvádí starosta města Vladimír Urban. Lidé se budou moci zeptat na cokoliv, co je o městě zajímá, co zaslechli a chtějí si to ověřit. „Rádi bychom, aby lidé měli informace od důvěryhodného zdroje a nešířily se mezi lidmi nejrůznější dezinformace. Také věříme, že se setkání povede v rozumné atmosféře," dodává starosta Lomu.

Lom pozvánka an setkání

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru