Někdy zabouchne dveře průvan, jindy za malér může roztržitost. Co dělat, když si zabouchnete dveře?
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Litvínov

Litvínov – Zcela běžně a pravidelně přichází strážníci na pomoc lidem, kteří si zabouchnou dveře svého bytu, případně auta, a klíče zapomenou uvnitř. Šikovným strážníkům se ve většině případů daří dveře otevřít bez poškození.

Jedním z posledních takových případů byl například zásah v ranních hodinách, kdy strážníci pomohli obyvateli bytu ve Valdštejnské ulici. Dveře otevřeli s rychlostí a zručností, která překoná i zkušené bytaře. Výjimkou jsou dveře s bezpečnostními zámky.

Byt otevřeli také ženě, která si zabouchla v ulici Mezibořská. Opačný případ řešili strážníci v Alešově ulici. Soused si všiml otevřeného bytu a klíčů v zámku. Na jeho volání nikdo nereagoval. Strážníci následně zjistili, že v bytě nikdo není. Byt zamkli a pro majitele nechali na dveřích upozornění, že klíče má uschované na služebně. Tam si pro ně majitel došel s tím, že jen zapomněl při odchodu zavřít a zamknout.

Strážníci nicméně neřeší jen zabouchnuté dveře od bytu. Téměř stejně často se na ně obrací řidiči, kteří si zabouchli klíčky v autě. I do nich se strážníci bez poškození dveří bez problému zpravidla dostanou.

Máte ve svém telefonu uložené číslo na Městskou policii Litvínov? Pokud ne, stačí vytočit číslo 156, ale přece jen si číslo uložte: 737 523 523.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru