Kapela VoKoBere v kompletním složení. Foto: archiv kapely
Litvínov

Litvínov – Hudební klub Attic Litvínov si na čtvrtek 12. října připravil hudební lahůdku. Do Litvínova pozval kapelu VoKoBere! Jejím členem není nikdo jiný než Jiří Vondráček, autor hitu Máš chuť majoránky, který proslavil Karel Zich. S Jiřím Vondráčkem koncertují Petr Kocman, Filip Šašek a HeléN. Společně tvoří již zmiňovanou kapelu VoKoBere. 

Charismatická HeléN ozvláštňuje skladbu svými houslemi. Jiří Vondráček s Petrem Kocmanem, který je rovněž autorem řady skladeb v repertoáru této kapely (např. Růže z Jericha), a Filipem Šaškem se hlasově skvěle doplňují. Výsledkem jsou tak krásné melodické písničky s akustickým doprovodem. 

Diváky jejich koncertů vždy navíc potěší zpracování Beatles, Eagles, nebo Marsyas ve vlastních úpravách.

Hudební klub se ve čtvrtek otevírá v 18 hodin, samotný koncert začne o hodinu později. Vstupenky za 320 korun získáte buď v květince JaGa v Ukrajinské ulici, nebo v předprodeji Tickestream.cz.

Chcete se navnadit na koncert? Pusťte si některou z písní na YouTube.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru