Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov – Někteří ze strážníků si zpětně prohlížejí zápisy událostí ze dnů, kdy měli volno, aby měli přehled, co se událo. Jeden z nich si všiml krádeže, u které byl také záznam kamerového systému.

 
Strážník si záznam kamerového systému prohlédl a pachatele poznal. Hlídka se proto vydala do místa bydliště muže, který se bez dlouhého otálení ke krádeži přiznal. Muž tak putoval k jejich kolegům na Policii ČR.

Slova o záznamu na kameře zapůsobila také na zlodějku, která ve vietnamské večerce v Mezibořské ulici ukradla elektronickou cigaretu. Když to majitel zjistil, "zákaznici" dohonil na náměstí Míru, kde požadoval ukradené zboží zpět. Hádky mezi osobami si všimla asistentka prevence kriminality, která na místo okamžitě přivolala strážníky. Žena nejprve zapírala, když ale prodavač prohlásil, že v obchodě je kamera a on má záznam, na kterém je krádež nahraná, přiznala se. Strážníci zlodějku předali Policii ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru