Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov – Že se na silnicích pohybují i vozy řízené řidiči pod vlivem nejrůznějších omamných látek a alkoholu, se bohužel všeobecně ví. Městská policie Litvínov s Policií ČR proto připravila společně  akci, při níž se na tento nešvar zaměřila. 

Společná kontrola zaměřená na kontrolu řízení pod vlivem omamných a psychotropních látek se uskutečnila odpoledne v úterý 28. listopadu. Policisté měli k dispozici také služebního psa. Už kontrola prvních čtyř vozidel přinesla úspěch. Pouze v jednom případě byla kontrola řidiče negativní. „Ve dvou případech prokázaly testy řidičů přítomnost drog, v prvním případě Canabis, ve druhém to byl amfetamin a metamfetamin. U dalšího vozidla pak služební pes vyštěkal sáček s podezřelým obsahem, zřejmě marihuanou. Tyto případy bude dále řešit Policie ČR," uvedl policejní mluvčí uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

Ve večerních hodinách pak proběhla za účasti velitele Městské policie Litvínov a jeho zástupce společná akce Cizinecké policie ČR a Městské policie Litvínov. Akce byla zaměřena na kontrolu osob v ubytovně Šumná, kde strážníci a policisté zkontrolovali celkem 41 cizinců a 3 občany ČR. „Dva z cizích státních příslušníků neměli v pořádku pobytové doklady, což vyřešila Cizinecká policie pokutou. Další drobná porušení např. protipožárních předpisů řešili strážníci pouze domluvou," doplnil mluvčí města Litvínova Petr Lenc.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru