Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov – Hamerští policisté objasnili vloupačku do restaurace a mostecký vyšetřovatel obvinil dva spolupachatele ve věku 27 a 31 let ze spáchání trestného činu krádeže. Ti měli v brzkých ranních hodinách násilím poškodit vstupní branku a vstoupit na pozemek objektu.

S použitím cyklistických řídítek překonali prosklené okno budovy a vlezli do útrob provozovny. Tam dvojice prohledala celý prostor a snažila se najít nějaké cennosti. Podle policistů nakonec odešli pouze s odcizeným alkoholem za 1600 korun.

„Násilným vstupem ovšem stíhaní způsobili i škodu na majetku, která je téměř 7 tisíc korun," podotkl policejní mluvčí Václav Krieger. Prověřováním oznámené vloupačky policisté nasbírali dostatek důkazního materiálu, který ukázal prstem na dva muže z Litvínova.

Starší z dvojice si vyslechl v minulosti několik odsuzujících rozsudků mosteckého soudu a usnesení o stíhání si od vyšetřovatele převzal ve věznici. Tam vykonává trest pro dřívější majetkové delikty. „Bude-li potrestán i v tomto případě, pobyt za mřížemi se mu může prodloužit až o další tři roky. Mladšímu hrozí pak až dvouletý trest odnětí svobody," dodal mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru