První řidiči již přejeli po novém mostě. Centru města se velmi uleví. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov – O měsíc dříve mohou projíždět řidiči po mostě na silnici číslo 271 v ulici U Bílého sloupu. V místě je upozornění, že projíždíte stavbou, buďte tedy stále ještě velmi obezřetní! Zprovoznění tohoto úseku silnice velmi uleví centru města, kde se každý den ve špičce tvořily kolony. 

Stavebník ve spolupráci se stavebním úřadem našem možnost, jak silnici již nyní otevřít. „Teď se ještě uklízí a do doby, než se stavba zkolauduje, bude zde umístěna značka upozorňující řidiče, že se projíždí stavbou," potvrdila informaci Lenka Tačnerová ze Správy a údržby silnic Ústeckého kraje.

Řidiče upozorňuje značka, že zatím projíždí stavbou. Foto: čtenář

Pracovníci odklidili zábrany a značení ve čtvrtek dopoledne. Foto: čtenář

Většinu prací měla společnost, která most stavěla, hotovou už v březnu, musela však čekat na spuštění obaloven, aby mohla na vozovku položit finální povrch. Nejzazší termín pro dokončení této akce byl stanoven na konec května. Více jsme psali ZDE

Most byl uzavřen v srpnu roku 2023.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru