Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Meziboří – Na skvělou atmosféru při společném sledování zápasů mistrovství světa v hokeji se mohou těšit obyvatelé Meziboří. Město totiž pro ně připravilo vysílání přímých přenosů pod širým nebem. 

Město Meziboří získalo vysílací práva na přenosy nadcházejícího utkání mistrovství světa v ledním hokeji. „Proto můžeme, a budeme, promítat všechny zápasy, ve kterých bude figurovat reprezentace ČR. Můžete se těšit na promítací plátno umístěné venku na sjezdovce. Hospůdka na sjezdovce bude, samozřejmě, v době přenosů otevřená a plně k dispozici. Přenos budeme rušit jen v případě opravdu nevlídného a deštivého počasí. Postupně Vám budeme přinášet informace o časech jednotlivých utkání. Startujeme 10. 5. 2024 v 20.20 hodin. Těšíme se," informuje město na sociálních sítích.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru