Trochu více porozumění a klidu by to chtělo na silnicích. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov – Od počátku dubna se litvínovští policisté zabývali poškozením vozidla, ke kterému došlo v odpoledních hodinách ve Studentské ulici. Tam došlo ke sporu dvou řidičů, který byl zapříčiněný vzniklou dopravní situací.

Jednomu z nich se nelíbilo, jakým druhý motorista manévroval při vyjíždění z parkovacího místa. Na řadu přišla slovní výměna. „Poškozený se chtěl konfliktu vyhnout a snažil se pokračovat v jízdě. To se zřejmě druhému aktérovi nelíbilo, proto měl udeřit rukou do dveří odjíždějícího vozidla a  způsobit škodu na autě přesahující částku 10 tisíc korun," poznamenal policejní mluvčí Václav Krieger.

Policisté muže, který asi neudržel nervy, vypátrali a předvolali k výslechu. Následně mu předali sdělení podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci. Pokud bude uznán řidič vinným, hrozí mu až rok ve vězení.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru