Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov – Řada dopravních omezení je nyní naplánována v centru města a na Osadě. S první uzavírkou musí řidiči počítat už od soboty, kdy bude omezen provoz na komunikaci k úřadu práce z ulice Studentská vedle gymnázia. 

Důvodem je výstavba optické sítě. Stavební práce jsou naplánovány na rozmezí od 18 do 31. května, objízdná trasa povede po místní komunikaci Studentská a ulicí U Zámeckého parku kolem domů čp. 2001 – čp. 2003, tato část bude zobousměrněna, dále okolo úřadu práce.

Objízdná trasa řešící uzavírku silnice vedle gymnázia. Zdroj: město Litvínov

Dopravní značení se také objeví na Osadě, kde se bude pracovat na navýšení kapacity tamních parkovacích míst. Stavební práce jsou povoleny v termínu 29. května až 28. listopadu. týkají se jižní části Osady a to ulic Jedličkova, Sukova a Šaldova.

Celé znění dopravního opatření si můžete přečíst ZDE.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru