Cca hodinu a půl jezdily mezi Mostem a Litvínovem místo tramvají autobusy. Foto: redakce
Litvínov

Most-Souš – Z důvodu dopravní nehody, při níž osobní vůz zůstal stát v kolejišti tramvajové tratě v Mostě-Souši, nejezdila dopoledne tramvajová linka číslo 4. Dopravní podnik proto nasadil na tuto linku náhradní autobusovou dopravu. V půl jedenácté byla tramvajová doprava obnovena.

„Hlášení o dopravní nehodě jsme přijali cca v 8.45 hod. Dle předběžných výsledků vyšetřování řidič nepřizpůsobil rychlost dopravní situaci a se svým vozem vyjel mimo komunikaci do tramvajového kolejiště. Bližší okolnosti jsou předmětem šetření," potvrdil policejní mluvčí Václav Krieger. 

„Kolejiště nebylo nijak poškozeno. V tuto chvíli jsme již provoz tramvajové linky obnovili," uvedl Vladimír Šefr z Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova. 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru