Hazard se životem! Tady se přehrabovaly malé děti
Kontejnery na textil u litvínovského Penny marketu. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Tragédií mohla skončit tahle dětská nerozvážnost v Litvínově. Přehrabovaly se v kontejneru, kam lidé odkládají starý textil. Je to přitom jen pár dní, kdy v podobné popelnici zemřel muž na druhé straně republiky.

O litvínovském případu informovali aktuálně litvínovští strážníci. V kontejneru na textil u Penny marketu se podle nich přehrabovaly tři malé děti. Tahaly z kontejneru oblečení a rozhazovaly je kolem. Strážníci je napomenuli, děti textil uklidily a odešly domů.

Mohlo to přitom dopadnou tragicky. Před týdnem přišel o život v kontejneru na textil v Ostravě 32letý muž. Lezl dovnitř a zůstal zaklíněný. Pravděpodobně se udusil vahou vlastního těla, když se sám nedokázal vyprostit.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru