Litvínovská OMV se začala měnit na Benzinu
Pod novou značkou je už světelný panel, budova benzinky je ještě jako OMV. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Z čerpací stanice OMV v Litvínově poblíž Bílého sloupu se stává Benzina. Změna označení souvisí s převzetím 68 čerpacích stanic OMV společností Unipetrol RPA.

Značka Benzina preprezentuje Unipetrol RPA na maloobchodním trhu. Transakce, kterou firma oznámila vloni v lednu, má posílit pozici Unipetrolu na českém trhu a je krokem k naplnění střednědobého cíle skupiny, tedy dosažení 20% podílu na maloobchodním trhu do konce roku 2017.

Podle vedení Unipetrolu „úspěšným dokončením akvizice čerpacích stanic bude potvrzena pozice značky Benzina jako jednoznačného lídra tuzemského maloobchodního trhu s pohonnými hmotami.“  Počet čerpacích stanic Benzina vzroste na více než 400. Proces akvizice by měl být dokončen pravděpodobně v průběhu letošního roku.

V závěru roku 2016 prošla proměnou ze zelenomodré na červenobílou také benzínka OMV pod Hněvínem v Mostě.

Psali jsme také

{article 19381}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru