Zpomalte! Litvínov sníží rychlost v této části nejdůležitější silnice ve městě
V této části Podkrušnohorské ulice bude platit nižší rychlost. Foto: e-mostecko.cz
Litvínov

Litvínov - V části hlavní litvínovské tepny, ulici Podkrušnohorská, bude platit pro řidiče nižší rychlost. Má ochránit hlavně děti při cestě ze školy, a také cestující u dopravního uzlu.

Rada města Litvínova schválila změnu v místní úpravě provozu na pozemních komunikacích v ulici Podkrušnohorská v úseku od obchodu Billa k ZŠ s rozšířenou výukou jazyků. V uvedeném úseku bude omezena rychlost dopravním značením "Nejvyšší povolená rychlost" 30 km/h v době od pondělí do pátku od 6 do 17 hodin. V době školních prázdnin bude dopravní značení demontováno.

O změnu požádala ředitelka základní školy. Od obchodního domu Billa ke škole jsou tři přechody pro chodce, avšak dohled, který vykonávají asistenti prevence kriminality, je pouze u jednoho (nejbližšího ke škole). U obchodního domu je hodně frekventovaná komunikace, je zde dopravní uzel a ohrožení dětí projíždějícími vozidly je při jejím přecházení značné.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru