Ženu urážel a napadal na chodbě, nakonec vytáhl i nůž. Už je ve vazbě
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Policie v Mostě obvinila z přečinů nebezpečného vyhrožování a výtržnictví 28letého muže z Litvínova. Ten měl v jednom domě na Litvínovsku bouchat na dveře ženy a častovat ji vulgárními nadávkami, dokonce jí i vyhrožoval újmou na zdraví.

Tak se ale choval už v minulosti a v ženě proto vzbudil obavu o svůj život a zdraví. V jednom případě ženu na chodbě domu potkal a měl ji opakovaně udeřit do tváře a opět jí slovně vyhrožovat zabitím a dalším násilím.

"V jiný čas opět na chodbě domu k ní přistoupil zezadu, přitlačil ji na zeď chodby a ke krku jí měl přiložit nůž a vše doplnil výhrůžkami. Ke zranění ženy naštěstí nedošlo. Policie muže po obvinění zadržela a státnímu zástupci podala podnět k vazebnímu stíhání. Soud obviněného tento týden do vazby poslal. Muži za tato jednání hrozí až tříletý trest odnětí svobody," dodala policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru