PRÁVĚ TEĎ: Chlapec se zřítil do šachty vedle stadionu, vrtulník jej převáží do nemocnice
Záchranáři ošetřují chlapce, který se propadl u stadionu. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Chlapec se v Litvínově v pondělí odpoledne propadl do pravděpodobně větrací šachty vedle zimního stadionu. Zraněné dítě vyprošťovali hasiči, vrtulník jej přepravuje do nemocnice.

"V 15:36 bylo hasičům nahlášeno, že se v Horním Litvínově u zimního stadionu propadlo dítě. Povolaná byla jednotka z Litvínova, která na místě zjistila, že se jedná asi o desetiletého chlapce. Na místo byl přivolán i vrtulník letecké záchranné služby," uvedl mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

"Procházel se po tom, pak se to s ním propadlo. Je tam hloubka," popsali našemu serveru událost dva chlapci, kteří pád viděli.

Hasici následně po vytažení z hloubky předali chlapce do rukou záchranářů. Ti jej na místě ošetřili a dopravili k vrtulníku, který přistál na ploše vedlejšího fotbalového hřiště.

Video

Foto

1505kluk2

1505kluk3

Foto: Oldřich Hájek

Autor: (oh, za)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru