Policisté v Litvínově kontrolovali bary a herny. Jeden mladistvý byl venku pod vlivem alkoholu
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - V Litvínově se o víkendu policisté zaměřili na kontroly restauračních zařízení, ve kterých se zajímali o to, zda dětem do 18 let někdo neposkytuje alkoholické nápoje. Akce, která probíhá na Mostecku a Litvínovsku pravidelně každý měsíc, je zaměřena na zamezení podávání alkoholu nezletilým a mladistvým osobám.

Policisté z obvodních oddělení Litvínov a Hamr spolu se strážníky zamířili do 12 provozoven v Litvínově, Janově, Meziboří a Horním Jiřetíně. "Po provedených kontrolách v restauracích se následně policisté zaměřili na dohled nad silničním provozem, kde odhalili sedm přestupků v dopravě, které vyřešili blokovými pokutami a jeden řidič je podezřelý z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Během akce policie přistihla venku jednu mladistvou osobu pod vlivem alkoholu," dodala Ludmila Světláková, mluvčí mostecké policie.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru