Řidička v Litvínově měla pozitivní test na amfetamin a metamfetamin, další řidič nadýchal 2,19 promile
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Při hlídkové činnosti si strážníci v Litvínově všimli osobního auta, ve kterém jely jim známé osoby. Vozidlo proto zastavili a řidička byla vyzvána, aby se podrobila testu na přítomnost omamných látek, což ale odmítla. Strážníci přivolali hlídku Policie ČR.

Za přítomnosti Policie ČR se řidička podrobila testu s pozitivním výsledkem na amfetamin a metamfetamin. Protože řidička uváděla, že má doma dvě malé děti, oznámili strážníci případ také odboru sociálních věcí.

Dalšího řidiče, tentokrát pod vlivem alkoholu, přistihli strážníci na mostě v ulici Podkrušnohorská. Auto jelo uprostřed vozovky a nebylo osvětlené. Řidič nadýchal 2,19 promile alkoholu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru