O víkendu nepojedou dvě tramvajové linky. Které a kde?
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Od soboty 3. června 2017 od 4.00 hodin do neděle 4. června 2017 do 23.15 hodin dojde k výluce provozu tramvajové linky č. 4 v úseku Litvínov, Citadela - Záluží, CHEMOPETROL. Po dobu výluky bude za tramvaj zajištěna náhradní autobusová doprava. Informoval o tom dopravní podnik. V noci se bude výluka týkat i celé linky 40.

První spoj náhradní autobusové dopravy jede z Litvínova, Citadela v sobotu 3. června 2017 ve 4,12 hodin. První spoj náhradní autobusové dopravy jede ze Záluží, Chemopetrol v sobotu 3. června 2017 ve 4,22 hodin.

Trasa náhradní autobusové dopravy:
Linka č. 4 pojede z Litvínova, Citadela z otočky tramvají ulicí Podkrušnohorská a S. K. Neumanna do zastávky náhradní dopravy Litvínov, Zimní stadion, (zastávka Litvínov, U dílen nebude po dobu výluky obsluhována), dále jede Žižkovou ulicí do zastávky Litvínov, Technické služby. V Litvínově, poliklinika staví v zastávce náhradní dopravy a dále zajíždí po tramvajovém pásu do zastávky Litvínov, obchodní dům a poté jede do zastávky Litvínov, nádraží, kde staví ve směru Most v zastávce linky č.13 a ve směru Litvínov, Citadela v náhradní zastávce na autobusovém nádraží (na 1. nástupišti). Dále jede podél kolejí (staví ve všech zastávkách náhradní dopravy) až na Chemopetrol, kde staví u otočky tramvají a při jízdě do Litvínova i na hlavním nástupišti v zastávce linky č.28. Dále jede zpět po stejné trase. Autobusy náhradní dopravy budou označeny číslem linky 4 a cedulí Náhradní autobusová doprava.

V noci ze soboty 3. června 2017 na neděli 4. června dojde k výluce provozu celé tramvajové linky č. 40. Za tramvajovou linku č. 40 bude zajištěna náhradní autobusová doprava v plném rozsahu. Autobus náhradní dopravy bude označen číslem linky 40 a cedulí Náhradní autobusová doprava.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru