AKTUÁLNĚ OBRAZEM: Další nehoda v mezibořském kopci! Auto skončilo na střeše
Havarovaný automobil skončil v příkopu. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - Série nehod na silnici mezi Litvínovem a Mezibořím pokračuje. Některé řidiče od divoké jízdy zatáčkami v lese neodrazují ani nové dopravní značky upozorňující na místo častých havárií. Na střeše tam skončil další řidič ve středu ráno.

Vozidlo havarovalo v dolním úseku u vodárny. Při karambolu se přetočilo na střechu a skončilo v příkopu. K nehodě vyjížděli hasiči, postarali se o úklid vozovky. Stav posádky automobilu zjišťujeme.

Na místě probíhá odstraňování následků, vozidlo nakládá odtahová služba. Po dobu vyprošťování vozidla je neprůjezdný jízdní pruh z Meziboří ve směru na Litvínov.

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru