„Éčka“ ode dneška přinášejí bezplatné zpravodajství do dalších dvou krajů. A nově jsou i na TikToku
Mladí nás najdou třeba i na TikToku. Ilustrační foto: CC0
Most

Ústecký kraj – Rodina zpravodajských a informačních serverů z rodiny e-deniky.cz se rozšiřuje. Počínaje 1. červnem spouštíme zpravodajství ve dvou dalších krajích: Pardubickém a Středočeském. Zpravodajství se zeleným „éčkem“ v logu tak působí už ve čtyřech českých krajích – již několik let nás najdete v Ústeckém a Karlovarském regionu.

Novými weby jsou e-pardubicko.cz a e-kladensko.cz. V Ústeckém kraji potom k současným sedmi okresním stránkám, které sledují jednotlivé okresy, přibývá hyperlokální zpravodajský server e-zatecko.cz.

Všechny weby mají také své facebookové stránky. Ty nové najdete na https://www.facebook.com/epardubicko/, https://www.facebook.com/ekladensko/a https://www.facebook.com/ezatecko. Novým facebookovým stránkám rychle přibývají fanoušci. Celkově naše facebookové profily sleduje už ve všech místech, kde působíme, 119 tisíc čtenářů. Měsíční návštěvnost našich webů dosahuje až 1,7 milionu čtenářů.

Kromě webů a Facebooku nás můžete sledovat na Youtube, Instagramu a nejnověji také na TikToku. Kdo má radši mluvené slovo, naše podcasty jsou na Spotify zde.

Jak s námi být v kontaktu?

Tvořit s námi aktuální a pestré zpravodajství mohou všichni čtenáři. Povedlo se vám zachytit nějakou kuriozitu? Jste svědky aktuálního dění? Máte čerstvé informace z provozu na našich silnicích? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 737 058 283, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

Naše weby

e-mostecko.cz, e-chomutovsko.cz, e-teplicko.cz, e-lounsko.cz, e-zatecko.cz, e-usti.cz, e-litomerice.cz, e-decinsko.cz, e-karlovarsko.cz, e-pardubicko.cz, e-kladensko.cz.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru