Na dětském hřišti popíjela skupina dětí. Jedna z dívek bezvládně ležela na zemi
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie oznámil muž, že na hřišti popíjí alkohol skupinka mládeže a jedna z dívek, která je zřejmě podnapilá, leží bezvládně na zemi. K události byla okamžitě vyslána motohlídka strážníků, která po příjezdu na místo zajistila 6 osob.

Nikdo z přítomných nebyl viditelně zraněný ani v bezvědomí. Strážníci prověřili totožnost přítomných mladých lidí a zjistili, že se jedná o dva mladistvé a čtyři nezletilé děti ve věku od 13 do 17 let. Čtyři z nich se pak doznali, že pili alkoholické nápoje, konkrétně vodku a víno.

"Strážníci na místo přivolali rodiče dětí a zároveň hlídku Policie ČR. Policista na místě provedl u přítomných osob dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu v dechu. Dva mladiství nadýchali přes 1 promile a dva nezletilí kolem půl promile. Strážníci poté zjišťovali, kdo jim alkohol prodal, a kdo z nich podal alkohol ostatním mladistvým a nezletilým," uvedla mluvčí strážníků Veronika Loucká.

Po zjištění všech skutečností strážníci nezletilé a mladistvé předali rodičům a celou událost se všemi poznatky postoupili správnímu orgánu k dalšímu šetření z důvodu podezření ze spáchání přestupků. Úřední záznam byl také předán Orgánu sociálně právní ochrany dětí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru