Řidička narazila na koridoru do odstaveného auta a ujela. Posádka ji pak začala stíhat
Ilustrační foto
Most

Most - Dopravní policisté vyjížděli o víkendu na silnici I/13, kde se stala dopravní nehoda. O havárii nyní informovali v přehledu událostí.

Na koridoru jela řidička osobního vozidla značky Škoda a měla narazit bokem do vozu, který byl odstavený na krajnici. Ve vozidle seděla osádka. "Řidička škodovky nezastavila a jela dál. Osádka druhého auta jela za škodovkou a přivolala policii. Policisté řidičku zastavili v okrese Chomutov. Hlídka ženu za volantem podrobila dechové zkoušce na alkohol, která byla pozitivní. Ke zranění osob nedošlo," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Hmotnou škodu policisté vyčíslili odhadem na částku 40 tisíc korun. Mladá motoristka z Chomutovska je nyní podezřelá z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru