Muž potkal v jeho bundě a brýlích zloděje, který mu v Mostě ráno vykradl auto!
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Ve vazební věznici skončil na podnět policie 29letý muž z Mostu. Podle policie má mít na svědomí vloupání do sklepa a také vloupání do pěti motorových vozidel. Případy majetkové trestné činnosti objasnili kriminalisté a policisté obvodního oddělení Most Zahradní. Vyšetřovatel muže, který byl již za krádež v posledních třech letech potrestán, obvinil z přečinů krádeže vloupáním, porušování domovní svobody a poškození cizí věci, za které mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody.

Obviněný měl v květnu v odpoledních hodinách vniknout do panelového domu na mosteckém sídlišti Liščí vrch. V suterénu vyvrátil dveře z pantů, které vedly ke sklepním kójím. U dvou z nich překonal uzamčení a z jedné měl odnést zimní brusle, kolečkové brusle, sportovní náčiní, boty, elektrospotřebiče a další věci, vše v hodnotě 9 900 korun. Bytovému družstvu zanechal škodu za více než 4 tisíce korun.

V polovině května měl kolem třetí hodiny ráno v ulici Lipová vniknout do zaparkovaného osobního vozidla, ze kterého po prohledání odcizil tašku s lahvemi od piva a různé dokumenty. Jednoho rána v ulici U Lomu se měl násilím dostat do osobního vozu, ze kterého si měl vybrat autorádio, bundu a sluneční brýle. "K večeru si už vykračoval oblečen do ukradené bundy a s brýlemi na čepici. Měl smůlu, potkal ho totiž samotný majitel vozidla a podnikavec poté skončil na policii. Zprvu tvrdil, že věci našel na ulici," uvádí mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Ve stejné ulici ve stejný den se podíval do vnitřku octavie, ze které si odnesl brýle, koberečky a dokumenty. V ulici Ve dvoře měl vyklopit okno u citroenu a uvnitř si vzal flash disk, plastový kufřík a žvýkačky. Kufřík prý ukryl do křoví, a když si ho šel vyzvednout, už tam nebyl. V ulici Moskevská rozbil u automobilu značky Škoda Fabia okno, uvnitř rozházel věci a nic co by se mu hodilo, nenašel.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru