Most: Začíná 1. etapa rekonstrukce ulice SNP. Omezen bude průjezd komunikací i parkování
Začne první etapa rekonstrukce ulice SNP. Foto: Město Most
Most

Most - V ulici Slovenského národního povstání začíná v pondělí 7. června 2021 rekonstrukce ulice, která bude rozdělena na tři etapy. V rámci rekonstrukce dojde k převedení veškeré dopravy do dvou prostředních protisměrných jízdních pruhů. V obou krajních pruzích, včetně přilehlých parkovacích zálivů budou probíhat stavební práce. Po dokončení prací v krajních jízdních pruzích bude veškerá doprava převedena na tyto nové úseky a stavební práce se přesunou právě do středu pozemní komunikace. Informuje o tom město Most.

První etapa zahrnuje úsek od okružní křižovatky s ul. Žatecká a Čsl. armády do zhruba jedné poloviny ulice Slovenského národního povstání, a to včetně stavebních úprav samotné zmíněné okružní křižovatky.

Druhá etapa bude následovat od průsečné křižovatky s ul. Pod Resslem a Alej B. Němcové opět do středu ulice Slovenského národního povstání. Třetí etapou následně bude výstavba okružní křižovatky s ul. Pod Resslem a Alej B. Němcové.

V dotčených úsecích ulice Slovenského národního povstání bude omezen průjezdní profil komunikace a parkování. Prioritou je především neomezené zajištění městské hromadné dopravy a bezproblémový průjezd složek IZS, zejména pak sanitních vozů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru