PODCAST: Strážníci otevírají novou služebnu přímo na jezeře Most
Nová služebna městské policie. Foto: e-deniky.cz
Most

Most - Městská policie Most má novou služebnu. Otevírá ji v jednom z objektů na plovoucích molech na jezeře Most. Od 7. června budou na služebně sloužit strážníci nebo asistenti prevence kriminality.

Když je hezké počasí, přijíždějí každý den k jezeru stovky lidí. Proto budou strážníci i zde dohlížet především na dodržování veřejného pořádku. Přítomní budou hlavně v okolí pláží.  

Od 7. 6. budou na služebně sloužit strážníci nebo asistenti prevence kriminality. „Služebnu máme vybavenou záchranným lanem, defibrilátorem, profesionální lékárničkou a plovacími vestami,“ přibližuje Jaroslav Hrvol, ředitel Městské policie v Mostě.

Aby strážníci a asistenti měli snadnější pohyb u jezera, tak budou vybaveni koly. Takže se budou moci snadněji přesouvat mezi plážemi a služebnou.

Služebna bude nyní otevřena mezi 14. a 22. hodinou. Provozní dobu městská policie případně upraví podle získaných zkušeností a potřeby.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru