Opilec na cestě z restaurace nočním Mostem zaútočil na pět aut
Poškozená vozidla. Foto: MP Most
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie oznámila po desáté hodině večerní žena, že ulicí Lipová prochází mladík, který utrhl stěrač zaparkovanému vozidlu.

Na místo byly vyslány nejbližší motohlídky. Strážníci po chvíli pátrání našli a zajistili muže, který odpovídal popisu oznamovatelky. "Muž strážníkům během chvíle doznal, že u několika vozidel poškodil zpětná zrcátka a jednomu vozidlu utrhl stěrač," uvedla mluvčí městských policistů Veronika Loucká.

Strážníci následně provedli kontrolu vozidel zaparkovaných v uvedené ulici a zjistili poškození pěti aut. Na místo proto přivolali policisty Policie ČR, kteří si celou událost se všemi poznatky převzali k dalšímu šetření.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru