Dětská zábava se zvrtla. Kluci házeli z okna balonky naplněné vodou, zničili ale autu čelní sklo
Poškozený automobil. Foto: MP Most
Most

Most - Na linku 156 oznámila žena mostecké městské policii, že neznámé osoby z dvanáctého patra z okna vyhazují nějaké předměty a došlo k poškození čelního skla jejího vozu.

K události byla vyslána motohlídka strážníků, kteří se na místě spojili s oznamovatelkou. Ta uvedla, že čelní sklo je poškozeno pravděpodobně od nafukovacího balonku naplněného vodou. Strážníci se spojili s předsedkyní SVJ, která poskytla na žádost strážníků záznamy z bezpečnostních kamer v domě.

"Šetřením bylo zjištěno, že balónky vyhazovali z dvanáctého patra, z okna na společné chodbě, dva nezletilí chlapci. Jednoho z nich na kamerovém záznamu oznamovatelé poznali a strážníkům sdělili, kde bydlí. Strážníci pak v bytě zjistili dva chlapce ve věku 13 let, kteří se doznali, že balonky naplněné vodou házeli z okna," sdělila Veronika Loucká, tisková mluvčí Městské policie Most.

Matka jednoho z chlapců uvedla, že o jejich počínání nevěděla. Na místo pak přizvali také otce druhého z chlapců. Rodiče dětí se domluvili s poškozenou, že škodu na vozidle ihned uhradí. Úřední záznam následně strážníci předali orgánu sociálně právní ochrany dětí.

Podobný případ řešili strážníci několik dní poté, kdy děti házely z okna pro změnu rajčata. V tomto případě naštěstí nedošlo ke škodě na majetku ani k újmě na zdraví.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru