FOTO: Po noční bouřce vzniklo u jezera Most nové jezero. Na silnici
Zatopená silnice. Foto: Oldřich Hájek
Most

Mostecko - V důsledku noční bouřky a přívalových dešťů zatopila voda část nové silnice u jezer Most. Jde o úsek u autobusové zastávky.

Pod vodou jse ocitla i část chodníku. "Na dešťové kanalizaci bylo v poruše čidlo automatického odčerpávání vody. Závada je již opravena. V současné době probíhá odčerpávání dešťové vody," informovalo před devátou hodinou ranní město Most.

Pozůstatky po bouřce jsou i jinde na silnicích. Na několika místech mostecka leží polámané části stromů a větve. Pozor dávejte například na silnici mezi Mariánskými Radčicemi a Loukou.

V tuto chvíli pro oblast Ústeckého kraje neplatí již žádná výstraha vydaná meteorology. Hůře jsou na tom například v Praze. Tam se kvůli přívalovému dešti rozvodnil potok Botič a kulminuje tam lokální povodeň.

Foto

2406jezero1

2406jezero2

2406jezero3

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru