OBRAZEM: V Kosmosu vyměnili obří filmové plátno za nové. Takhle to probíhalo
Natahování nového plátna. Foto: Petr Král
Most

Most - V mosteckém kině Kosmos je nové plátno. Jeho výměna se povedla během středy, ve čtvrtek se v kině opět promítá.

Plátno má úctyhodné rozměry, přesně 14,7 metru na délku a 6,3 metru na výšku. Je tím pádem největší v Ústeckém kraji. Pro srovnání: Jde o více než devadesát metrů čtverečných plochy, to znamená, že jde o rozlohu opravdu velkého bytu nebo rodinného domku.

"Nahradili jsme staré plátno, které bylo z juty a a hrubě tkané," říká vedoucí kina Petr Král. Nové plátno je z umělých materiálů a zajistí i jasnější obraz.

Mostecké kino prošlo v posledních měsících značnou proměnou. Pokladnu najdete nyní hned u vstupu a jakmile to bude možné, budete si moci u pokladny koupit i občerstvení, podobně jako v multiplexech.

Foto

2406platno4

2406platno2

2406platno1

2406platno3

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru