Upozornění: Policisté měli na Mostecku dvě dopravní akce, intenzivní kontroly budou pokračovat
Dopravní akce policie v Mostě. Foto: archiv / zdroj: Policie ČR
Most

Mostecko - Krajská dopravně bezpečnostní akce proběhla v tomto týdnu na různých místech okresu Most. Policisté dopravního inspektorátu během dne zastavili a zkontrolovali celkem 15 motorových vozidel a odhalili 12 přestupků v dopravě.

Při akci se muži zákona zaměřili hlavně na kontrolu dodržování stanovené rychlosti. Celkem 10 řidičů překročilo povolenou rychlost. Osm z nich vyinkasovalo pokuty ve výši 6 000 korun. Čtyři přestupky policie předá do správního řízení.

Koncem minulého týdne na silnicích mosteckého okresu proběhla republiková dopravní akce, která byla zaměřena na kontrolu užívání alkoholu a jiných návykových látek řidiči motorových vozidel. Policisté dopravního inspektorátu provoz kontrolovali nejen v Mostě, ale i na silnicích první třídy a v přilehlých obcích.

Během denní akce hlídky zastavily celkem 14 vozidel ke kontrolám a odhalily 5 přestupků v dopravě. Za čtyři z nich uložili policisté řidičům pokuty ve výši 800 korun. Jeden motorista měl pozitivní dechovou zkoušku na alkohol.

I v následujícím letním období budou intenzivní kontroly motoristů pokračovat, upozorňuje mostecká policie.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru