Muž poškodil v Mostě několik návěsů ke kamionům. Zajímala ho jedna část jejich vybavení
Ilustrační foto: CC0
Most

Most - Z přečinů krádeže a poškození cizí věci čelí obvinění 24letý muž z Mostu. Ten měl dle obrnických policistů, kteří dva případy neznámého pachatele objasnili, úřadovat v noci v obci na Mostecku ve volně přístupném areálu jedné firmy.

Tam měl na odstavné ploše poškodit u třech návěsů vzduchové hadice a elektrický měděný přívodní kabel, který měl po odříznutí odcizit. Stejně i počínal i u návěsu, který byl naložen na železničním vagóně a odcizit měl i kabely a přípojky z dalších zde zaparkovaných dvou návěsů. "Poškozené firmě zanechal hmotnou škodu ve výši 110 tisíc korun," uvedla ke vzniklé újmě mluvčí policistů Ludmila Světláková.

Ve druhém případě měl v jiné obci na Mostecku přijet na kole k jedné firmě, vnikl do areálu, kde měl odcizit 25 metrů elektrického kabelu, který odpojil od elektrického rozvaděče. Odcizené kabely prý vypálil a prodal neznámé osobě.

"Muž nekradl poprvé, je několikrát soudně trestaný. Vyšetřovatel obviněného stíhá na svobodě. Za tyto krádeže může od soudu v případě uznání viny očekávat až tříletý trest odnětí svobody," dodala policejní mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru