Je to tu! Žáci dnes převzali vysvědčení a čekají je prázdniny. Na co by ale během nich neměli zapomenout?
Školáci dnes převzali svá vysvědčení. Foto: Oldřich Hájek
Most

ČR - Dnešním dnem skončil na většině škol v Česku školní rok. Vysvědčení jsou rozdána a na školáky i studenty tak čekají dva měsíce vytoužených letních prázdnin.

Letošní školní rok byl, stejně jako ten minulý, poznamenán koronavirovou epidemií. Žáci tak jeho většinu strávili na online výuce. Ačkoli tak mohli být více doma, mnozí z nich si po dlouhém odloučení od svých kamarádů a spolužáků přejí, aby se situace už nikdy neopakovala.

Policisté každý rok se začátkem prázdnin upozorňují občany, aby byli v letních měsících zvláště obezřetní, dbali zvýšené opatrnosti a chránili před možnými úrazy sebe i své děti. Bohužel právě o prázdninách dochází k velkým počtům zraněných dětí, neboť často zapomínají na zásady bezpečného chování a ochranu svého zdraví.

Důležitá je také bezpečnost u vody. Na našich vodních plochách a v jejich okolí se tak i letos v průběhu celého léta budete potkávat se strážci zákona. Během prázdnin také policisté zvýší dohled nad bezpečností na našich silnicích.

A kdy zase usednou žáci a studenti, tedy alespoň doufejme, znovu do lavic? Zahájení školního roku 2021/2022 připadá na středu 1. září.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru