V Centralu kdosi ukradl peníze ze sbírky na poničenou obec Stebno
Utrhané střechy domů ve Stebně. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Zloději se neštítí sebevětší hanebnosti. V obchodním domě Central se zmocnili části peněz, které tam lidé vhazovali do kasičky na pomoc lidem, které v obci Stebno na Podbořansku postihlo řádění vichřice.

"Sbírka pro Stebno byla včera večer těsně před zavíračkou vykradena. V kasičce bylo v tu dobu v papírových bankovkách přes dva tisíce korun. Zákazníci si ulomené petlice nevšimli a do schránky dál věnovali peníze," uvádí Central Most na svém facebooku. Živlem postiženou obec, kde má své víkendové domy a chaty i řada lidí z Mostecka, jsme navštívili a škody jsme zadokumentovali zde.

Na místo byla přivolána Policie ČR, které budou poskytnuty záznamy z bezpečnostních kamer. "Pakliže se ukradené peníze do sbírky nevrátí, OC Central Most částku samozřejmě doplní," doplňuje nákupní centrum ke zprávě o zlodějích.

Schránka bude během dnešního dne zabezpečena, aby sbírka na pomoc obci Stebno na Podbořansku mohla pokračovat.

https://www.youtube.com/watch?v=dgKP-IOvu-U

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru