FOTO: Víte, kde jíte? V této restauraci snad udělali přehled všech nechutností
Foto: SZPI
Most

Aš - Kontaminace potravin hrozila kvůli značnému znečištění prostor v Restauraci Royal v Aši. Inspektoři Státní zemědělské a potravinářské inspekce uvnitř restaurace zjistili výrazně zanedbaný úklid, špatné hygienické podmínky na toaletách či riziko kontaminace nabízených potravin a pokrmů. S ohledem na zjištěné hygienické nedostatky museli celé restaurační zařízení uzavřít.

"S ohledem na zjištěné hygienické nedostatky nebylo možné vyloučit riziko kontaminace skladovaných potravin a pokrmů, které byly uskladněny ve znečištěných a poškozených zařízeních a nádobách. V nehygienických podmínkách docházelo rovněž k rozmrazování masa, a to přímo ve dřezu a při nekontrolované teplotě. Provozovna navíc postrádala dostatečné zabezpečení proti vnikání škůdců," uvedla inspekce ke zjištěním.

Inspektoři v restauraci dále zjistili výrazně zanedbaný úklid. Znečištěnou podlahu viděli ve všech prostorách provozovny. Špatné hygienické podmínky panovaly také v kuchyni a na toaletách, kde navíc nebylo možné mytí rukou.

V restauračním zařízení inspekce také objevila poškozené a znečištěné stěny, výskyt plísně v chladicích zařízeních či cigaretové nedopalky v prostorách kuchyně, kde se patrně kouřilo.

Foto

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru