Muž na sídlišti střílel po holubech airosftovou zbraní, zasahovali strážníci
Foto: MP Most
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie oznámil muž, že v ul. J. Vrchlického neznámý muž drží dlouhou střelnou zbraň a pravděpodobně střílí holuby.

K události byla vyslána nejbližší motohlídka strážníků, kteří na místě zjistili čtyři mladé muže a střelnou zbraň. Následným šetřením strážníci zjistili majitele zbraně a její typ. "Jednalo se o airsoftovou dlouhou střelnou zbraň. Majitel zbraně doznal, že několikrát vystřelil. Strážníci majitele zbraně vyzvali k jejímu vydání, což uposlechl," uvedla mluvčí městské policie Veronika Loucká.

Celou záležitost se všemi poznatky a obrazovým a zvukovým záznamem strážníci předali správnímu orgánu k přestupkovému řízení. Ze strany strážníků nebyly použity žádné donucovací prostředky, nedošlo ke zranění osob a ke škodě na majetku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru