Nad pláží u jezera je otevřený první nový stánek. Dáte si tam kávu od Lagarta
Stánek Lagarto v popředí. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Mezi hlavní pláží a velkým parkovištěm v jižní části jezera Most se v pondělí otevřel první z nových stánků s občerstvením.

Stánek provozuje Lagarto, oblíbená síť kaváren, jejíž pobočky najdete v Mostě, Chomutově či Teplicích. Ve stánku si můžete objednat kávu, zmrzlinu či třeba šumivé víno. Co říkáte třeba na aperol při západu Slunce?

Ve vedlejším stánku se připravuje spuštění Plzeňského restaurantu. Do konce sezony také najdete u parkoviště původní dřevěný stánek.

U jezera jsou ještě další místa, kde si můžete dát jídlo a pití: Poblíž místa napouštění a psí pláže a na protějším svahu u jednoho z betonových bunkrů, kde stojí mobilní provozovna. Na jezero také zajíždí kavárna na kolech.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru