Žena si vysedávala na schodech v Dobnerovce, po celé republice ji přitom hledala policie
Operační středisko strážníků. Foto: MP Most
Most

Most - Strážníci Městské policie v Mostě zajistili muže a ženu, po kterých pátrala Policie ČR. Obě hledané osoby předali do rukou státních policistů.

Při kontrolní činnosti v ulici V Nezvala provedli strážníci kontrolu totožnosti osoby, o které následně zjistili, že je na seznamu hledaných osob Policie ČR. Na místo přivolali hlídku Policie ČR, která si hledaného muže převzala k dalším úkonům.

Další hledanou osobu pak strážníci zajistili v ulici M. G. Dobnera. "Kontrolovali totožnost více osob sedících na schodech. Při kontrole zjistili, že přítomná mladá žena je na seznamu celostátně hledaných osob a je na ní vydán příkaz k zatčení. Strážníci ženu předali hlídce Policie ČR," uvedla mluvčí městské policie Veronika Loucká.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru