Práce mu asi moc nevoní: Svízelnou finanční situaci se muž rozhodl řešit krádežemi
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Svoji finanční situaci se rozhodl řešit krádežemi 55letý muž z Litvínova. Tento týden v mosteckém supermarketu si uložil do vozíku dvě lahve rumu a lahev whisky. K tomu přidal pár ponožek a poté s vozíkem zajel do převlékací kabinky, ve které si měl do svého batohu věci ukrýt.

U pokladny zaplatil za drobnosti a s lupem prošel přes pokladny. Při odchodu ho zadrželi pracovníci ostrahy, kteří přivolali policii. Lup v hodnotě 5 396 korun byl zajištěn a vrácen zpět do prodeje. Muž byl již za obdobné jednání odsouzen a potrestán, z výkonu trestu se vrátil loni. Policisté mu sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu krádeže.

"O dva dny později v místě svého bydliště opět vyrazil na nákup za pět prstů. V prodejně si do tašky ukryl 3 salámy a oplatky. U pokladny uhradil několik rohlíků. Ani tentokrát neuspěl, po odchodu skončil opět na policejní služebně a odešel s dalším záznamem o sdělení podezření ze spáchání přečinu krádeže. Za tyto krádeže ho může soud odsoudit na tři roky odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru