Autobusy a tramvaje v Mostě a Litvínově budou jeden den zadarmo!
Autobus mosteckého a litvínovského dopravního podniku. Ilustrační foto
Most

Most - Dne 7. srpna letošního roku uplyne 120 let od založení hromadné dopravy na Mostecku. Původně plánovaný den otevřených dveří k oslavám výročí byl z důvodu pandemie přesunut na rok 2022. "Přesto bychom si rádi s našimi cestujícími připomenuli a oslavili alespoň v omezené míře tento náš významný den. Proto vyhlašujeme, že den 7. srpna 2021 bude Dnem bez jízdného," oznámil Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova.

Řidiči a zaměstnanci přepravní kontroly nebudou v rámci přepravy ve všech třech tarifních pásmech vyžadovat úhradu jízdného cestujícím. Cestujícím bude umožněna po celý den v rámci přepravy ve všech tarifních pásmech přeprava zdarma a bude zrušen nástup předními dveřmi na všech autobusových linkách.

V Litvínově budou pro cestující připraveny sladkosti v miskách na drobné u řidiče. Informační kancelář Litvínov, Poliklinika bude v dopoledních hodinách nabízet speciální razítko k výročí a dále jsou pro  zdarma připraveny drobné upomínkové předměty (otevírací doba je běžná, tzn. od 6:00 do 11:30 hodin).

Z důvodu výluky tramvajové dopravy nebude možná mimořádná jízda historickou tramvají v Litvínově. V Mostě se můžete v určených časech projet historickým autobusem či tramvají. Nástupními místy na mimořádné linky těchto vozidel budou zastávky Most, 1. náměstí. Kapacita vozidel je omezená – jízdu si nelze rezervovat předem. V historických vozidlech hostesky nabídkou drobné upomínkové předměty a speciální razítko ke 120. výročí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru