Řidič seděl za volantem přes dva zákazy, sám na sebe takhle hloupě upozornil strážníky
Ilustrační foto
Most

Most - Motohlídka strážníků prováděla běžnou hlídkovou činnost a na Třídě Budovatelů uviděli řidiče, který se otáčel světelné křižovatce s provozem řízeným semafory. Strážníci vyzvali řidiče k zastavení vozidla za použití výstražného světla a rozsvícením nápisu STOP, což řidič uposlechl.

Při kontrole totožnosti a kontrole dokladů potřebných k řízení vozidla se muž sám doznal, že mu byl řidičský průkaz odebrán a v současné době má vysloven zákaz řízení. To si strážníci ověřili dotazem do evidence Policie ČR, kde zjistili, že má muž soudem nebo správním orgánem uloženy dokonce dva zákazy řízení motorových vozidel.

Strážníci na místo přivolali hlídku Policie ČR a muže vyzvali, aby setrval na místě do jejího příjezdu, což uposlechl. Celou událost se všemi poznatky si na místě převzali policisté Policie ČR s podezřením ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnut

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru