Jak dokáže služební pes najít drogy? To předvedli psovodi z Bělušic dětem na táboře v Lubenci
3x foto zdroj: Věznice Bělušice
Most

Bělušice - Psovodi z Věznice Bělušice navštívili letní dětský tábor v Lubenci. Dětem předvedli činnost služebních psů a to, jak psů specialistů, tak psů obranářů.

Prap. Roman Novotný celou ukázku slovně komentoval a rovněž odpovídal na zvídavé dotazy dětí. Dětem bylo vysvětleno, k čemu se ve věznici psi používají, jak se s nimi cvičí a trénuje, kolik psů a jaká plemena jsou využívána. Provedená ukázka se skládala z vyhledávání omamných látek a ze zadržení pachatele.

"Dále měli přítomní možnost si prohlédnout i výzbroj a výstroj příslušníků VSČR, kterou si s velkou radostí pod dohledem zaměstnanců VS ČR vyzkoušely. Podle četnosti otázek dětí a sklízeného potlesku bylo zřejmé, že se ukázka se všem velmi líbila," řekla mluvčí věznice Danuše Vránová.

foto

1008psovodi2

1008psovodi3

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru