Podnikavec z Mostu rozjel byznys: Na smlouvy získával telefony, které pak prodával! Služby neplatí
ilustrační foto: CC0
Most

Most - Až pětiletý trest odnětí svobody může v krajním případě postihnout jednoho podnikavce z Mostu kvůli podvodnému jednání. Muž ve věku 33 let byl obviněn mosteckou policií z přečinu podvodu.

Podle policistů měl Mostečan v průběhu třinácti dnů v Mostě v jedné telefonní společnosti uzavřít na svoji osobu zákaznickou smlouvu v úmyslu získat majetkový prospěch na celkem 26 účastnických smluv na poskytování služeb elektronických komunikacích za účelem získání cenově zvýhodněného zboží a ke kterým odebral 24 kusů telefonních přístrojů.

"Podmínky uzavřených smluv však neplní a odebrané zboží dále prodal dalším osobám a přišel si tak na zisk. Poškozené společnosti způsobil škodu v celkové výši 119 tisíc korun. Obviněný muž je stíhán na svobodě," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru