Mostečanka chodila s kartou starší ženě pro nákupy, z účtu zmizelo 220 tisíc!
ilustrační foto: CC0
Most

Most - Nepoctivé jednání má mít na svědomí 24letá žena z Mostu. Podle policie měla odcizit cizí peníze. Obviněná se v té době starala v Mostě o starší ženu, které nakupovala.

Při této výpomoci však měla bez souhlasu poškozené této vybrat s její platební kartou peníze, které si ponechala. Kartu jí poškozená svěřila k výběru peněz na nákupy. "Mostečanka tak měla při bohulibé činnosti ženu připravit v průběhu několika měsíců o celkovou částku ve výši 220 000 korun. Peníze údajně užila pro vlastní potřebu, částí uhradila své půjčky a něco dala svému příteli na útratu. Za krádež peněz je obviněná ohrožena až pětiletým trestem odnětí svobody," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru