FOTO: Takhle to vypadalo na místě vážné nehody u Korozluk! Před ledovkou dál varují silničáři
Dopravní nehoda u Korozluk. Foto zdroj: HZS Ústeckého kraje
Most

Ústecký kraj, Mostecko - Z důvodu namrzlé vozovky vyjely jednotky hasičů v kraji mezi 5:21 až 6:46 hodinami k pěti dopravním nehodám.

Ke třem nehodám došlo na Litoměřicku, tedy v Lovosicích, u Lovečkovic a Libochovic. Další na Děčínsku u Růžové a na Mostecku u Korozluk. "U Korozluk byli dva lidé zraněni. U Lovečkovic havarovala tři osobní auta, jeden člověk byl zraněn. U Libochovic havaroval traktor. V Lovosicích došlo na kluzké vozovce k nehodě hasičské cisterny, která jela k zásahu," popisují ranní zásahy hasiči z Ústeckého kraje. Aktuálně jsme o nich psali zde.

1502korozluky

Dopravní nehoda u Korozluk.

Před náledím na silnicích, které může způsobovat komplikace v dopravě, varují i silničáři. "Pozor na led, který se drží na silnici I/9 kolem Šébru a namrzlou estakádu u Chomutova na silnici I/7. Dnes také počítejte s mrznoucími srážkami, kvůli nimž se bude tvořit slabá ledovka. Techniku máme v terénu, jezděte opatrně," uvádí aktuálně Ředitelství silnic a dálnic na svém twitteru.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru