Policie žádá veřejnost o pomoc: Lupič s nožem v ruce požadoval vydání peněz a telefonu
Poznáváte muže na snímku? Volejte tísňovou linku 158. Zdroj: Policie ČR
Most

Ústí nad Labem - Kriminalisté Policie České republiky v Ústí nad Labem pátrají po totožnosti neznámého muže, který přepadl cestujícího ve vlaku jedoucího z Prahy do krajské metropole Ústeckého kraje.

Mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová uvedla, že muž je podezřelý, že na začátku měsíce listopadu krátce před sedmou hodinou večer ve vlaku směřujícího z Prahy, s nožem v ruce požadoval po poškozeném peníze. „Poškozený mu ukázal peněženku, že žádné peníze nemá. Poté se stejnou výhružkou po něm žádal telefon. Vzhledem k tomu, že se vlak již blížil do stanice Ústí nad Labem Hl. nádraží, tak z místa rychle utekl a vyběhl z vlaku pryč,“ dodala mluvčí.

Neznámého lupiče se strážcům zákona  podařilo na základě popisu poškozeného ustanovit a nalézt na kamerových záznamech. Kriminalisté pátrají po muži snědé pleti, věku kolem 35 let, vysokého 175 centimetrů. Na tváři měl šedé neupravené vousy (tzv. strniště), a byl bez vlasů. Oblečený byl do černé teplákové soupravy s kapucí, se zlatými ornamenty.

„Svědci muže popisují, že působil zanedbaným dojmem a jeho chování bylo zmatené. Ve vlaku jel již z Prahy. Do Prahy přijel vlakem od Kolína. V případě, že jste muže na kamerových záznamech poznali, tak prosím tuto informaci poskytněte policistům na lince 158 nebo na nejbližší policejní služebně,“ požádala veřejnost o pomoc mluvčí Veronika Hyšplerová.

Kamerový záznam z Hlavního vlakového nádraží v Ústí nad Labem najdete zde.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru