Mladík opatřil auto strážníků plivancem. Zapomněl ale nejspíš na jednu podstatnou věc
Foto: MP Bílina
Most

Bílina - Poněkud hloupě se zachoval mladík v Bílině, který nejspíš nečetl pravidla o etikete a slušném chování. Poplival auto strážníkům, ale zapomněl na jednu podstatnou věc.

Mladý muž opouštěl jednu z bílinských nočních osvěžoven a doprovázené slečně nejspíš předváděl svoji udatnou povahu. Když uviděl prázdné vozidlo strážníků městské policie, kteří plnili služební povinnosti v přilehlém objektu, projevil své opovržení strážci zákona a opatřil čelní okno služebního přibližovadla ukázkovým plivancem.

Domněle anonymní počin však nedopadl zcela dle záměru původce. Zkrátka a dobře, na cizí auta se neplive. Hrozí zde riziko určité drobné nevole majitelů či uživatelů aut. O to víc, když je to auto prošpikováno automatickými kamerami.

Je jen otázka času, kdy hlídka městské policie tohoto „plivníka“ poctí návštěvou.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru