Skončí výluka tramvají, poškozené koleje se daří během víkendu opravit
Na opravu byla nasazena i zvláštní technika. Foto: DPmML
Most

Most, Litvínov - Od pondělí 3. července bude obnoven provoz všech tramvajových linek v celém úseku z Mostu až do Litvínova podle platných jízdních řádů.

Po výluce vynucené opravou části kolejí u zastávky v Kopistech o tom v neděli informoval Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova. Pouze ranní spoje noční linky č. 40 budou zajištěny ještě náhradní autobusovou dopravou.

"Všem cestujícím se omlouváme za komplikace spojené s přepravou a děkujeme za shovívavost a pochopení při řešení mimořádná situace," uvedl dopravce.

Oprava kolejí byla nutná po vykolejení tramvaje v úseku, který je nadměrně zatížený kamionovou dopravou a poškozovaný vodou stékající ze silnice.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru